Feyenoord legt jeugdinternational Hendriks tot en met 2021 vast

20 maart 2018, 18:33

Feyenoord heeft jeugdinternational Ramon Hendriks (16) vastgelegd. De verdediger van Oranje Onder 17 jaar heeft zijn handtekening gezet onder een eerste profcontract dat hem tot en met 2021 in Rotterdam-Zuid houdt.

"Ik ben enorm blij met het vertrouwen dat de club in mij uitspreekt met dit contract", vertelt de jeugdspeler op de clubsite na de ondertekening. "Dit is voor mij een hoogtepunt, maar tegelijkertijd zie ik dit pas als het begin. De komende jaren ga ik er alles aan doen om me zo goed mogelijk te ontwikkelen, met als uiteindelijke doel een plekje in het eerste van Feyenoord."

Afgelopen zomer kwam Hendriks over van FC Dordrecht, ondanks interesse van meerdere buitenlandse clubs. Bij Feyenoord heeft zich dusdanig goed ontwikkeld, waardoor Martin van Geel content is hem een nieuw contract te kunnen laten tekenen.

"Ramon is een stabiele linker centrale verdediger. Met deze overeenkomst bieden we hem de komende jaren de kans om verder door te groeien. We hebben er alle vertrouwen in dat hij dat zal doen", aldus de technisch directeur van Feyenoord over de verbintenis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen