Spoorboekje: reacties op vuurdoop Koeman, Zweden tegen Chili

24 maart 2018, 20:15

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 24 maart.

Nieuws

Ronald Koeman heeft zijn vuurdoop als bondscoach van het Nederlands elftal beleefd. De nieuwe bondscoach zag zijn ploeg nipt met 0-1 onderuit gaan tegen Engeland. Na afloop zag hij zowel positieve punten als de nodige verbeterpunten. Wat zijn de reacties op het debuut van de bondscoach?

Specials

FCUpdate.nl maakt traditiegetrouw na iedere interland van het Nederlands elftal een spelersrapport op. Alleen de defensie komt met een voldoende thuis, de rest was vrijdag tegen Engeland allemaal onder de maat.

Wedstrijden

Noord-Ierland – Zuid-Korea (15.00)

De voorbereiding op het WK is in volle gang voor Zuid-Korea, dat in een loodzware poule met Zweden, Mexico en Duitsland is ingedeeld. Twee van de drie tegenstanders komen uit Europa, dus hebben de Zuid-Koreanen vanzelfsprekend oefenwedstrijden tegen Europese landen ingepland. Noord-Ierland is weliswaar geen Zweden of Duitsland, maar wel een mooie test voor de Aziaten.

Zweden – Chili (18.00)

De kraker van de zaterdagavond is de clash tussen Zweden en Chili. Gaan de onbewogen Zweden of de temperamentvolle Chilenen met de overwinning aan de haal? Het belooft hoe dan ook een mooi duel te worden. Zweden won het afgelopen jaar van Frankrijk, Italië en Portugal. Is Chili de volgende grootmacht die verslagen wordt?

Telstar - RKC Waalwijk (19.45 uur)

Zaterdag staat er één wedstrijd in de Jupiler League op het programma. Telstar, dat vierde staat op de ranglijst, neemt het op tegen RKC Waalwijk. Op papier is Telstar zeker de favoriet, want RKC staat op de voorlaatste plaats. Pakt Telstar thuis drie punten of verrast RKC?

Voetbal op tv

17.50 uur: Zweden - Chili, FOX Sports 2 - live verslag van vriendschappelijk duel

19.35 uur: Telstar – RKC Waalwijk, FOX Sports 1 - live verslag van Jupiler League-duel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen