HSV mag hopen op nieuwe Houdini-act na winst op Schalke 04

7 april 2018, 20:41

Hamburger SV heeft in de strijd tegen degradatie weer eens een flinke opsteker gehad. De hekkensluiter van de Bundesliga - die door de zege overigens naar plek zeventien stijgt - won zaterdagavond in eigen huis heel knap van Schalke 04 en heeft zo een nieuwe levensader te pakken in de strijd tegen degradatie, die het al jaren voert.

Via Naldo waren de bezoekers, die in bloedvorm verkeerden en de laatste zeven duels in de Bundesliga wonnen met imposante doelcijfers, al na negen minuten op voorsprong gekomen. Maar het zo geplaagde HSV, dat na jaren van Houdini-acts tegen degradatie, dan toch echt op weg lijkt naar degradatie, richtte zich knap op. Voormalig FC Gronigen-aanvaller Filip Kostic maakte na zeventien minuten gelijk, Lewis Holtby maakte zeven minuten na de thee de 2-1.

Hoewel Guido Burgstaller na ruim een uur spelen de borden weer in evenwicht bracht, ging Rick van Drongelen, hij deed negentig minuten mee bij de thuisploeg, toch met een heel goed gevoel naar de kant. Aaron Hunt maakte vijf minuten voor tijd met een prachtig schot in de kruising, van buiten het zestienmetergebied, namelijk alsnog de winnende goal, waardoor HSV opnieuw mag hopen op en Houdini-act.

Want er werd voor het eerst sinds november weer eens gewonnen door de formatie uit Hamburg, dat concurrenten Köln en Mainz eerder op de dag bovendien zag remiseren. Met Hoffenheim, Freiburg, VfL Wolfsburg, Eintracht Frankfurt en Borussia Mönchengladbach nog op het programma is er toch weer serieus perspectief op een nieuwe Houdini-act in Hamburg. Gaat het Van Drongelen en co. (opnieuw) lukken?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen