Napoli stelt teleur en ziet titel verder uit zicht verdwijnen

15 april 2018, 17:02

Het wordt een hele lastige klus voor Napoli om dit seizoen eindelijk weer eens kampioen te worden. Zondagmiddag bleef de nummer twee van de ranglijst steken op een 0-0 gelijkspel tegen AC Milan. Daardoor kan de achterstand op Juventus verder oplopen. 

Napoli had in Milaan het meeste balbezit, maar slaagde er nauwelijks in om grote kansen te creëren. Dries Mertens kon geen potten breken in de spits en werd daardoor in de tweede helft naar de kant gehaald. Zijn vervanger Arek Milik was dreigender en leek in blessuretijd het eerste doelpunt van de wedstrijd te gaan maken. Zijn inzet van dichtbij werd echter zeer knap gepakt door Milan-goalie Gianluigi Donnarumma. Hij zorgde ervoor dat de scheidsrechter affloot bij een 0-0 eindstand.

Voor Napoli raakt de titel hierdoor verder uit zicht, want de ploeg heeft nu drie keer gelijkgespeeld in de laatste vijf competitieduels. Concurrent Juventus, dat drie punten meer heeft, kan de voorsprong vergroten als het om 18.00 uur thuis tegen Sampdoria speelt.

Op 22 april treffen Juventus en Napoli elkaar in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen