NEC'er Schuurman baalt van gemiste kans tegen Jong Ajax

17 april 2018 – NEC gaf maandagavond tegen Jong Ajax een goede uitgangspositie in de Jupiler League uit handen. Door de 1-0 nederlaag kunnen de Nijmegenaren vooral nog hopen dat koploper Fortuna Sittard nog een fout maakt. Dit tot onvrede bij Feyenoord-huurling Jari Schuurman, die maandagavond vlak voor tijd een flinke kans miste.

NEC'er Schuurman baalt van gemiste kans tegen Jong Ajax

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Natuurlijk baal ik van de gemiste kans, maar nog meer van het feit dat we hier het kampioenschap en directe promotie naar de Eredivisie uit handen geven", wist Schuurman tegenover De Gelderlander. Over zijn gemiste kans: "Ik maakte een perfecte loopactie en kreeg de bal prima mee van Anass Achahbar. Toen ik wilde schieten, werd ik aangeraakt door een verdediger van Jong Ajax. Maar ik bleef staan en schoot de bal naast. Als ik nu aan die kans denk, dan had ik moeten vallen. Dan hadden we een penalty gehad en de tegenstander een rode kaart. Als je doorgaat, dan moet die bal gewoon hangen."

Het was een forse kans die Schuurman kreeg, ondanks dat hij pas negen minuten voor het einde mocht invallen van trainer Pepijn Lijnders. "Het duurde vrij lang voordat ik mocht invallen", vond hij. "In het beperkt aantal minuten dat ik dit seizoen krijg, wil ik mezelf laten zien. Het is daarom extra zuur dat ik deze kans niet maak."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd