Tien man Benevento winnen zeer verrassend van Milan

21 april 2018, 22:40   Bijgewerkt: 21 april 2018, 22:47

AC Milan heeft zaterdagavond een verrassende nederlaag geleden. In eigen huis ging de nummer zes van de Serie A onderuit tegen hekkensluiter Benevento. Daardoor moet Milan vrezen dat Atalanta zondag de zesde plaats, die recht geeft op voorronde Europa League, overneemt.

Benvento, dat een regelrecht wonder nodig heeft om niet te degraderen uit de Serie A, kwam na 29 minuten verrassend op voorsprong. Op aangeven van Nicolas Viola was het Pietro Iemmello die de score opende. Milan slaagde er niet in om iets terug te doen en dus stond er bij rust een 0-1 tussenstand op het scorebord.

Ook na rust wist Milan niet voor de gelijkmaker te tekenen. In de slotfase leek de ploeg nog in het zadel geholpen te worden toen Cheick Diabate zijn tweede gele kaart ontving en Benvento met tien man verder moest. De hekkensluiter vocht echter voor de allerlaatste kans en wist stand te houden ondanks de extra tijd van zeven minuten.

Milan moet daardoor vrezen voor de zesde plaats. Wint Atalanta namelijk zondag van Torino, dan is die ploeg de nieuwe nummer zes. Het gat met Internazionale, dat de vijfde plek bezet, lijkt daardoor defintief niet meer te dichten voor Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen