De Graafschap verlengt met Klaasen, ook FC Utrecht slaat toe

11 mei 2018 – De Graafschap heeft het contract van Robert Klaasen met een jaar verlengd. De middenvelder werd eerder op huurbasis overgenomen van Sparta Rotterdam en had een contract tot deze zomer, maar dat is met een jaar verlengd. Ook in Utrecht was er contractnieuws voor twee spelers uit de beloftenploeg.

De Graafschap verlengt met Klaasen, ook FC Utrecht slaat toe

"Robert heeft dit seizoen stappen heeft gemaakt. We denken dat hij nog verder kan groeien en willen hem die kans hier geven", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubsite. Klaasen stond met De Superboeren donderdag nog in de basis tegen Telstar in het play-offduel dat verloren ging met 3-2.

Ook bij Jong FC Utrecht was er nieuws: verdediger Nick Lim en middenvelder Shayne Pattynama hebben hun aflopende verbintenis opengebroken en verlengd tot en met 2019. "We zijn er blij mee dat we ook in het seizoen 2018/19 over Nick en Shayne kunnen beschikken en hebben er vertrouwen in dat ze de volgende stap in hun ontwikkeling kunnen maken", legt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam uit op de site.

Eredivisie

gerelateerd