Advocaat: "Normaal dat mijn naam genoemd wordt bij Zenit"

13 mei 2018 – Onder meer de naam van Dick Advocaat valt bij het trainerloze Zenit Sint-Petersburg. Volgens de huidige coach van Sparta is dat logisch. Of hij ook trek heeft in een rentree is een tweede. Sint-Petersburg zoekt een nieuwe trainer, omdat Roberto Mancini sinds vandaag (zondag) is vertrokken uit Rusland.

Advocaat: "Normaal dat mijn naam genoemd wordt bij Zenit"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Advocaat was van 2006 tot 2009 ook werkzaam bij Zenit. "Het is normaal, als daar een positie vrijkomt voor een trainer, mijn naam genoemd wordt", zegt Advocaat tegen FOX Sports. "Of het reëel is weet ik helemaal niet."

De zeventigjarige Hagenees moet eerst Sparta in de Eredivisie houden. Advocaat kwam zondag met de schrik vrij in de return tegen FC Dordrecht. Sparta sleepte na een 0-2 achterstand een gelijkspel (2-2) uit het vuur. Na de 1-2 zege aan de Krommedijk was dat voldoende. Advocaat: "De tweede helft hebben we het goed gedaan, maar de eerste helft niet. We gaven twee cadeautjes weg. Gelukkig konden we dat rechtzetten."

Voor Advocaat is Sparta de verdiende winnaar. "Dordrecht speelde best aardig, ze hebben het ons ontzettend moeilijk gemaakt. Complimenten voor de eerste helft, maar in de tweede helft konden ze het niet meer belopen."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd