Utrecht-trainer De Jong: "Iedereen was vandaag op de training"

14 mei 2018, 15:29

Met pijn en moeite bereikte FC Utrecht de finale van de play-offs. De Domstedelingen hadden het een stuk zwaarder dan vorig seizoen in de halve finale van de play-offs tegen sc Heerenveen, maar uiteindelijk werd er over twee wedstrijden wel gewonnen. Het zorgde voor veel blijdschap bij trainer Jean-Paul de Jong.

"De euforie was mooi omdat je in samenwerking met het publiek de finale bereikt hebt, maar het gaat voor ons om de finale te winnen", vertelt De Jong tijdens zijn voorbeschouwing. "Vitesse is een tegenstander om respect voor te hebben, maar het is belangrijk om te zien hoe wij daar tegen acteren en daaruit hebben we een heel goed gevoel uitgehaald."

Tijdens het vorige duel met de Friezen, miste De Jong onder andere middenvelders Zakaria Labyad en Mateusz Klich met pijnklachten. Bovendien moest Utrecht diep gaan tegen Heerenveen om de finale te halen, terwijl Vitesse tegen ADO Den Haag het een stuk makkelijker had.

"Iedereen is vandaag op de training en wil dolgraag een bijdrage leveren", aldus de coach, doelend op Labyad – die in verband wordt gebracht met een transfer naar Ajax. "Wij zullen daarin kijken in hoeverre de spelers wel of niet beschikbaar zijn. Zeker omdat we zaterdag alweer de volgende wedstrijd spelen en we met een fitte selectie meer keuze hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen