Gisteren gemist: Vitesse klopt Utrecht, hoofdwond Dost

16 mei 2018, 00:30   Bijgewerkt: 15 mei 2018, 23:47

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 15 mei.

Onrust bij Sporting: hoofdwond voor Dost na aanval hooligans

Op de laatste speeldag van de competitie greep Sporting Portugal afgelopen weekend naast Champions League-voetbal en dat is in verkeerde aarde gevallen bij een groep supporters. Dinsdag pleegden vijftig fans van Sporting een aanval op de technische staf en de spelersgroep. Bas Dost was met een fikse hoofdwond een van de slachtoffers.

Utrecht hoopt Gustafson te halen: "We gaan ervoor"

FC Utrecht neemt na dit seizoen afscheid van Yassin Ayoub, Mateusz Klich en Zakaria Labyad en dus moeten de Domstedelingen de middenlinie deze zomer zien te versterken. Een mogelijke aanwinst is Simon Gustafson, die het afgelopen seizoen door Feyenoord aan Roda JC werd verhuurd.

Dost 'schrikt zich kapot': "Heb er geen woorden voor"

Het is een zeer vervelende dag voor Bas Dost en Sporting Portugal. Vandaag (dinsdag) slaagden vijftig hooligans met bivakmutsen erin om het trainingscomplex van de topclub binnen te dringen. Dost kreeg flinke klappen en liep een fikse hoofdwond op omdat hij vermoedelijk werd geslagen met een riem. De Nederlander is uiteraard geschrokken.

Villa bereikt finale en mag blijven hopen op promotie

Aston Villa is nog altijd in de race voor promotie naar de Premier League. Nadat de ploeg uit Birmingham het eerste duel met Middlesbrough met 0-1 had gewonnen, volstond de 0-0 van dinsdagavond om de eindstrijd op Wembley te bereiken

Vitesse ruikt voorronde Europa League dankzij late goal Kashia

Vitesse heeft een grote stap gezet richting winst van de play-offs om Europees voetbal. De formatie van Edward Sturing versloeg dinsdagavond FC Utrecht met 3-2, dankzij een rake kopbal van Guram Kashia in de extra tijd. Absolute hoogtepunt van het duel was de 2-1 van Bryan Linssen. De aanvaller liet het thuispubliek juichen met een weergaloze lob vanaf de zijlijn. Over vier dagen vindt de beslissende return in Utrecht plaats.

Belangrijke uitslag: 

Vitesse - FC Utrecht 3-2

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen