Streppel: "Iedereen kon zichzelf zijn, dat is me veel waard"

19 mei 2018, 16:18

Jurgen Streppel neemt met opgeheven hoofd afscheid van sc Heerenveen. In een periode van twee jaar vindt de trainer dat hij het maximale uit de groep heeft gehaald. "Mijn gevoel zegt van wel. Maar dat is aan anderen om te beoordelen", aldus Streppel.

Onder Streppel bereikte Heerenveen twee keer de halve finale van de play-offs om Europees voetbal, waarin FC Utrecht beide keren een maatje te groot bleek. "Wij hebben er in ieder geval keihard aan gewerkt om het maximale er uit te halen", zegt Streppel tegen de NOS.

Deze week nam hij afscheid van de club en zijn directe collega's. "Daarbij vielen mooie woorden en die zijn ook gemeend. Bijna allemaal zeiden ze: 'we konden in een veilige en vertrouwde omgeving werken, waarbij we elkaar alles konden vertellen.' Iedereen kon zichzelf zijn, dat is me veel waard."

Dat hij twee seizoenen de scepter zwaaide in het Abe Lenstra Stadion, maakt Streppel trots. "Dat mooie zit 'm in het stadion, de entourage en de mensen met wie ik heb gewerkt, de spelers en de staf." Streppel heeft nog geen nieuwe club, maar Heerenveen vond donderdag een opvolger voor hem. Jan Olde Riekerink staat vanaf het nieuwe seizoen aan het roer bij de Friezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen