VVV en Steijn gaan praten over contractverlenging

24 mei 2018, 08:02   Bijgewerkt: 24 mei 2018, 09:10

Maurice Steijn gaat binnenkort om tafel met VVV-Venlo om te praten over contractverlenging. De succesvolle trainer staat open voor een langer verblijf, al houdt hij de deur naar een buitenlands avontuur op een kiertje. Zijn huidige verbintenis loopt over een jaar af.

"Een vertrek naar een andere club in Nederlands is inmiddels uitgesloten. Mocht er een mooie buitenlandse aanbieding komen dan sta ik daar wel voor open", zegt Steijn tegen De Limburger. Volgens de krant meldde het Engelse Ipswich Town zich twee weken geleden voor Steijn, maar kreeg dat geen vervolg.

Steijn vertelde deze week aan Voetbal International dat het voor hem een serieuze overweging is om langer bij VVV te blijven. "Ik heb dat lange tijd afgehouden, maar ik zal binnenkort met Stan Valckx (manager voetbal, red.) en Marco Bogers (directeur) om tafel gaan om te praten over contractverlenging. Ik zie mogelijkheden om verder te groeien met VVV."

Valckx: "De wens om Maurice op de lange termijn voor VVV te behouden hebben we al eerder uitgesproken. We zullen vanaf volgende week de gesprekken openen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen