Loodzware opening voor Roda JC, FC Twente besluit JL lastig

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 juni 2018 – De sterk bezette Jupiler League opent dit seizoen op het scherpst van de snede. Op vrijdag 17 augustus, als de eerste volledige Eredivisie-ronde al achter de rug is, staan degradanten Sparta Rotterdam en FC Twente tegen elkaar tijdens de openings speelronde, terwijl Roda JC in eigen huis kampioen Jong Ajax ontvangt. Daarmee gaat het meteen los op het tweede niveau van Nederland.

Loodzware opening voor Roda JC, FC Twente besluit JL lastig

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Want naast die vier ploegen die ongetwijfeld meedingen naar de plekken bovenin, heb je ook nog NEC, SC Cambuur, het Go Ahead Eagles van John Stegeman en Almere City met veel ambities. In dat kader zijn de laatste weken ook nog interessant, in wat vermoedelijk de titelstrijd gaat zijn. Onder meer NEC-FC Twente, FC Twente-SC Cambuur, Jong Ajax-FC Twente staan in in de laatste drie rondes op de rol. De Tukkers staat dus een bijzonder lastig karwei te wachten in de laatste weken.

Roda JC heeft met achtereenvolgend Jong Ajax, de oude bekende Almere City, FC Twente en NEC een bijzonder zware start in de eerste vier weken van de competitie. Het volledige progamma vind je hier.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd