Costa Rica ziet Matarrita uitvallen en roept Gutiérrez alsnog op

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 juni 2018 – Costa Rica heeft op de valreep nog een wisseling gedaan in de WK-selectie. Linksback Rónald Matarrita blijkt niet fit genoeg om in actie te komen vanwege een hamstringblessure in Rusland en wordt in de selectie daarom vervangen Kenner Gutiérrez.

Costa Rica ziet Matarrita uitvallen en roept Gutiérrez alsnog op

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tot 24 uur voor de aftrap mogen landen nog een wisseling aanbrengen in de selectie. In het geval van Costa Rica geldt overigens dat ze nog even hebben: zondag om 14.00 spelen zij in Servië voor het eerst in Rusland. 23-voudig international Matarrita speelde in de voorbereiding tegen Engeland vooralsnog zijn laatste interland, daarna raakte hij geblesseerd. In het laatste oefenduel was hij er al niet bij.

Vervanger Gutiérrez, de zijn geld verdient bij LD Alajuelense, is met negen interlands een stuk minder ervaren. Hij debuteerde in januari 2017 pas voor de nationale ploeg van Costa Rica. Overigens fungeert hij in de regel als centrale verdediger.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd