Kastaneer tekent na mislukt Duits avontuur bij NAC Breda

25 juni 2018, 12:24

NAC Breda heeft de tweede zomeraanwinst binnen. Gervane Kastaneer heeft zijn toekomst verbonden aan de club uit Noord-Brabant. De 22-jarige aanvaller komt over van 1. FC Kaiserslautern en tekent een contract dat hem tot de zomer van 2020 in Breda houdt.

Een jaar geleden stapte Kastaneer van ADO Den Haag over naar de Duitse club. In Kaiserslautern kwam de aanvaller echter weinig aan spelen toe, waardoor hij transfervrij mocht vertrekken. "Spelen voor NAC is een mooie stap in mijn carrière. Ik heb veel over de club gehoord en ga de komende twee seizoenen alles geven, waarbij ik natuurlijk hoop op veel doelpunten en assists", zegt Kastaneer op de website van zijn nieuwe werkgever.

NAC Breda is trots dat Kastaneer na Pelé van Anholt weer een speler voor de Parel van het Zuiden gekozen heeft.  "Met het contracteren van Gervane hebben we een gewenste versterking voor onze aanval binnen", aldus technisch directeur Hans Smulders. "Hij is een fysiek sterke speler met veel loopvermogen die op iedere positie in de aanval uit de voeten kan, met een voorkeur voor de elf-positie. Daarnaast is hij een voetballer die ondanks zijn jonge leeftijd de nodige ervaring in de Eredivisie heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen