Sinkgraven: "Denk ik niet dat mensen mij als back moeten zien"

27 juni 2018, 11:29

Daley Sinkgraven (22) is weer zo goed als hersteld van de langslepende knieblessure. Na drie blessures aan zijn linkerknie sinds april 2017 (Ajax - Schalke 04) ligt de Ajacied op schema. Eindelijk kan de van origine middenvelder weer aan voetbal denken. "Bizar hoeveel een voetballer het voetbalspelletje kan missen", zegt Sinkgraven.

De linkspoot verblijft momenteel met de selectie op het trainingskamp in Duitsland. "Positiespelletjes kan ik alweer met de groep meedoen, partijtjes nog niet. Dat zal ik langzaam gaan opbouwen. Naarmate kleine partijtjes, zoals 1 tegen 1 of 2 tegen 2, ook goed gaan, dan weet je dat het echt goed zit", zegt Sinkgraven op de website van Ajax. "In dat geval verwacht ik wel dat ik redelijk snel weer wedstrijden kan gaan spelen."

Onder Peter Bosz werd Sinkgraven omgetoverd tot linksback. "Toch denk ik niet dat mensen mij echt als back moeten gaan zien. Het is gewoon een optie waar ik zou kunnen spelen. Toch wil ik het middenveld niet zomaar opgeven. Ik denk dat ik daar nog steeds het beste tot mijn recht kom. Als de trainer dat ook zo ziet, zou het kunnen dat ik daar ga spelen. Nee, ik heb er nog niet met hem over gesproken. Er zal ergens in de komende weken wel een keer een gesprekje plaatsvinden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen