Gisteren gemist: hulp voor Van Bommel, Rooney naar VS

29 juni 2018, 00:30   Bijgewerkt: 28 juni 2018, 23:43

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 28 juni.

FC Twente wil extra garantstelling en dreigt met faillissement

De Enschedese gemeentepolitiek is niet te spreken over de opstelling van FC Twente. De club wil een extra garantstelling van zeven miljoen euro van de gemeente. Om de druk op te voeren, dreigen de Tukkers met het aanvragen van een faillissement.

Van Bommel neemt op verzoek van PSV korte vakantie

Mark van Bommel is donderdag aan zijn trainersklus begonnen, maar neemt binnenkort tijdelijk afscheid van de spelersgroep. Op verzoek van de directie van PSV neemt de kersverse hoofdtrainer een korte vakantie. Dat is noodzakelijk, meent Toon Gerbrands.

Rooney verlaat Everton en gaat aan de slag in VS

Wayne Rooney staat op het punt om een contract bij het DC United te tekenen. De 32-jarige aanvaller is op weg naar de Verenigde Staten, zo heeft hij zelf kenbaar gemaakt. Naar verwachting tekent Rooney een contract voor 2,5 seizoen bij de club uit Washington.

Extra directielid voor FC Twente: "Dat is gewoon nodig"

Edward van der Veen treedt per 1 juli tijdelijk toe tot de directie van FC Twente. Dat maakt de club uit Enschede donderdagmiddag via de officiële kanalen bekend. De club laat weten dat het noodzakelijk is dat huidig directeur Erik Velderman hulp krijgt.

Van Marwijk gaat Van Bommel ondersteunen bij PSV

Zoals verwacht zal Mark van Bommel bij PSV hulp krijgen van Bert van Marwijk. Op de persconferentie na de eerste training bevestigt de kersverse hoofdtrainer van de Eindhovenaren dat zijn schoonvader een ondersteunende rol krijgt. Het zal om een informele rol gaan, zo lijkt het.

Fortuna gaat verder met Hutten: "Lars is een voorbeeldprof"

Lars Hutten is ook volgend seizoen speler van Fortuna Sittard. De promovendus maakt via de officiële kanalen bekend dat de club en speler overeenstemming hebben bereikt over een eenjarig contract. Het afgelopen seizoen was Hutten een belangrijke pion in het team dat naar de Eredivisie promoveerde.

Lees ookWK-dagboek 15: Duitsland weer thuis en primeurs op WK

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen