Breinburg: "Ik zoek in principe een avontuur in het buitenland"

12 juli 2018, 10:29   Bijgewerkt: 12 juli 2018, 10:34

Sinds zijn vertrek bij NEC zit Gregor Breinburg zonder werkgever. Met een personal trainer houdt hij zichzelf fit in de zoektocht naar een nieuwe club. Het liefst gaat de 26-jarige Breinburg zijn eerste buitenlands avontuur aan, al sluit hij niet uit dat hij in Nederland blijft voetballen.

In de winterstop stond Breinburg op het punt een droomtransfer naar LA Galaxy te maken, maar NEC stond een tussentijds vertrek van de middenvelder niet toe. "Het is de combinatie van persoonlijke dingen, het niet meewerken met de transfer. Dat blijft toch in je hoofd zitten. Je probeert te focussen op NEC, maar dan loopt het op het veld ook niet goed", blikt Breinburg met REGIO8 terug op zijn laatste maanden in Nijmegen. NEC werd geen kampioen en slaagde er ook niet in om via de nacompetitie te promoveren.

Het contract van Breinburg bij NEC liep onlangs af, dus is het Nijmegse hoofdstuk afgesloten. "Ik zoek in principe een avontuur in het buitenland, maar mijn gevoel moet wel goed zijn", aldus de middenvelder, die niet inging op de interesse van het Israëlische Hapoel Ironi Kiryat Shmona. "Je speelt het best als je gevoel goed is en niet als je ongelukkig bent. Als het goede gevoel niet komt, hoop ik gewoon in de Eredivisie te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen