B-ploeg Manchester City lijdt nederlaag tegen Dortmund

21 juli 2018, 09:52

Riyad Mahrez is zijn avontuur bij Manchester City begonnen met een nederlaag. De aankoop debuteerde vrijdagnacht (Nederlandse tijd) officieus in de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund. De Duitsers waren het eerste duel om de International Champions Cup met 0-1 te sterk.

Mahrez werd deze maand overgenomen van Leicester City. The Citizens betaalden zo'n 67 miljoen euro voor de Algerijn. Hij was een van de weinige grote namen in het team van Pep Guardiola. City was tijdens het afgelopen WK hofleverancier en heeft daarom nog lang niet alle spelers tot zijn beschikking. Veel jonge spelers kregen in de wedstrijd tegen Borussia Dortmund speeltijd.

Voor Dortmund gold in mindere mate hetzelfde. Mario Götze was in het Amerikaanse Chicago een van de weinige ervaren spelers. Hij maakte in de eerste helft het enige doelpunt. Götze benutte een strafschop, die oud-PSV'er Oleksandr Zinchenko veroorzaakte. Dat leverde Dortmund de eerste zege in de strijd om de lucratieve Internatinal Champions Cup op. BVB speelt dit weekend ook nog tegen Liverpool, en over een week tegen Benfica. City treft ook Liverpool, en later nog Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen