Spoorboekje: recordtransfer Jahanbakhsh, Chelsea-debuut Sarri

23 juli 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 23 juli.

Nieuws

Jahanbakhsh vertrekt bij AZ

Op een paar details na was de transfer van Alireza Jahanbakhsh naar Brighton & Albion Hove gisteren al rond. Volgens diverse Nederlandse media wordt de overgang van de Eredivisie-topscorer van AZ spoedig officieel bekend gemaakt en hoeft hij zich al niet meer te melden bij AZ. Zien we vandaag witte rook uit Alkmaar en Brighton over de recordovergang, waarmee zo'n 25 miljoen (!) euro gemoeid. 

Wedstrijden

Perth Glory - Chelsea (13.30 uur)

Maurizio Sarri viert vanmiddag zijn officieuze debuut als trainer van Chelsea. De 59-jarige Italiaan werd vorige week aangesteld als opvolger van de ontslagen Antonio Conte. In de afgelopen jaren liet hij Napoli aantrekkelijk voetbal spelen, waar het bij Chelsea juist aan ontbrak. Kan Sarri het Sarrismo in het oefenduel met het Australische Perth Glory al een beetje overbrengen?

Engeland onder 19 - Frankrijk onder 19 (17.30 uur)

Voor wie eindigt het EK voor ploegen onder 19 jaar? Titelverdediger Engeland staat bovenaan in de groep, maar is bij een nederlaag hoogstwaarschijnlijk uitgeschakeld. De Fransen moeten winnen om zich te plaatsen voor de halve finale. Een nederlaag betekent overigens niet dat Frankrijk naar huis moet. Op het toernooi in Finland spelen de nummers drie van de twee groepen een duel voor één ticket voor het WK onder 20 jaar.

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1 - sportjournaal met onder andere het laatste voetbalnieuws

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen