NAC Breda verkoopt Vloet aan Zwitserse eerstedivisionist

23 juli 2018, 18:03

Rai Vloet vervolgt zijn carrière bij FC Chiasso. De Zwitserse club neemt per direct de 23-jarige middenvelder over van NAC Breda. FC Chiasso eindigde het afgelopen seizoen op de achtste plaats in de Challenge League, het tweede niveau van Zwitserland.

Vloet maakte een jaar geleden de overstap van PSV naar de NAC. "Ik heb een goede tijd achter de rug bij NAC, waarin ik op meerdere vlakken een ontwikkeling heb doorgemaakt. In het buitenland spelen is iets waar ik altijd van heb gedroomd en daarom heb ik besloten om in te gaan op deze aanbieding", vertelt Vloet op de website van de Parel van het Zuiden.

NAC Breda had Vloet graag behouden. "Maar hij voelt dat hij klaar is voor een nieuwe stap. Als een speler dat gevoel heeft, willen wij altijd meedenken om de persoonlijke ambities waar te maken en FC Chiasso wilde aan onze voorwaarden voldoen. Daarmee is Rai een voorbeeld van een speler die wij binnenhalen, verder ontwikkelen en vervolgens voor een goede transfersom verkopen", aldus technisch directeur Hans Smulders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen