Gisteren gemist: Eredivisie-clubs oefenen, Monteiro naar FC Metz

29 juli 2018, 00:30   Bijgewerkt: 28 juli 2018, 23:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 28 juli.

PSV overtuigt tegen Valencia en is klaar voor Johan Cruijff Schaal

PSV heeft ook tegen Valencia een uitstekende indruk gemaakt: de Spaanse nummer vier van afgelopen seizoen werd in Eindhoven met 2-1 verslagen. De formatie van Mark van Bommel maakte net als tegen Olympiakos Piraeus en Galatasaray een frisse indruk en wonnen dankzij doelpunten van Luuk de Jong en Gaston Pereiro. De Eindhovenaren zijn duidelijk klaar voor het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord.

Heracles Almelo verliest Monteiro aan Franse tweedivisionist FC Metz

Heracles Almelo is middenvelder Jamiro Monteiro kwijt. Een van de uitblinkers van vorig seizoen heeft een transfer gemaakt naar FC Metz, dat uitkomt op het tweede niveau in Frankrijk. De controleur kwam vorige zomer nog over van SC Cambuur, maar heeft zich zeer goed ontwikkeld.

Heerenveen verliest met 8-2 van Hoffenheim, ook andere Eredivisie-clubs in actie. 

SC Heerenveen heeft zaterdag een flink pak slaag gekregen van 1899 Hoffenheim. De ploeg met Joshua Brenet en Justin Hoogma op de bank was met liefst 8-2 (!) te sterk voor de Friezen, die bij tijd en wijle werden weggevaagd. Na twintig minuten was het al 4-0 voor de Duitsers. Ook [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336190/heerenveen-verliest-met-8-2-van-hoffenheim-knappe-zege-pec/,_blank,PEC Zwolle], [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336198/ado-den-haag-geeft-de-zege-op-bilbao-goed-vervolg-met-winst/,_blank,ADO Den Haag], [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336192/fortuna-sittard-houdt-schade-beperkt-tegen-bayer-leverkusen/,_blank,Fortuna Sittard], [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336184/nac-breda-verliest-fors-van-excelsior-ook-de-graafschap-onderuit/,_blank,NAC Breda], [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336184/nac-breda-verliest-fors-van-excelsior-ook-de-graafschap-onderuit/,_blank,De Graafschap], [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336181/doelpuntendroogte-willem-ii-houdt-aan-remise-voor-utrecht/,_blank,Willem II], [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336181/doelpuntendroogte-willem-ii-houdt-aan-remise-voor-utrecht/,_blank,FC Utrecht] en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336184/nac-breda-verliest-fors-van-excelsior-ook-de-graafschap-onderuit/,_blank,Heracles Almelo] kwamen in actie. 

Bergwijn sluit vertrek uit: "Ik blijf komend seizoen bij PSV"

Steven Bergwijn blijft ook komend seizoen sowieso bij PSV. Hoewel er veel interesse zou zijn voor de jonge aanvaller van PSV, bevestigde hij na de overwinning op Valencia (2-1) dat hij komend seizoen ook nog in Eindhoven te zien is. "Hoe groot de kans is dat ik wegga? Niet, ik blijf bij PSV', sprak hij.

Van der Sar: alleen Ziyech mag nog vertrekken bij Ajax

Edwin van der Sar heeft nogmaals bevestigd dat er deze transferzomer niemand meer mag vertrekken bij Ajax. Hakim Ziyech is de enige uitzondering op die uitspraak van de algemeen directeur van Ajax: de middenvelder gaf aan deze maanden graag een transfer te willen maken. "Hij heeft een bepaalde wens uitgesproken, maar ziet Ajax ook als serieuze optie."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen