Van Bommel: "Dit duel niet belangrijker dan competitieduel"

2 augustus 2018, 15:59   Bijgewerkt: 2 augustus 2018, 19:40

De vuurdoop van Mark van Bommel staat voor de deur: zaterdagavond gaat landskampioen PSV met bekerwinnaar Feyenoord strijden om de Johan Cruijff Schaal. Van Bommel haalt de druk enigszins van de ketel door niet te zwaar te tillen aan het belang van de prijs.

Van Bommel schoof net als zijn aanvoerder Luuk de Jong aan bij de persconferentie in Zeist, waar ook Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie aanschoven. "Ik vind deze wedstrijd niet belangrijker dan een duel in de competitie", [a,https://www.psv.nl/nieuwspagina/artikel/een-prijs-winnen-geeft-direct-een-goed-gevoel.htm,_blank,sprak] Van Bommel. "Wat voor wedstrijd je ook speelt, je moet winnen. Maar natuurlijk, een prijs winnen door maar één wedstrijd te spelen. Hoe makkelijk kan het zijn?"

De opvolger van Phillip Cocu wil dan ook niet spreken van een ultieme test voor aanvang van de competitie. "Als je een test doorstaat betekent het dat je geslaagd of klaar bent en dat is zeker niet zo als we zouden winnen. We zijn een aantal weken geleden begonnen en willen naar een punt toe waar we op dit moment nog niet zijn. Je ziet wel dat de jongens progressie boeken. Ik zie dingen terug die ik wil zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen