Van Bronckhorst: "Je wilt dit duel ten koste van alles winnen"

4 augustus 2018, 23:01

Het scheelde niet veel, maar Feyenoord heeft de eerste prijs van het seizoen al te pakken. De Rotterdammers wonnen na penalty's ten koste van PSV (0-0) de Johan Cruijff Schaal. Trainer Giovanni van Bronckhorst is trots op zijn ploeg.

Het belang van de Super Cup hoeft volgens de coach niet te worden onderschat. "Dit is een wedstrijd die je ten koste van alles wilt winnen", reageert Van Bronckhorst op de clubwebsite. "Dat hebben we gelukkig na een spannende strafschoppenserie weer gedaan, waardoor we nu met weer een prijs staan. In de eerste helft waren we niet vast genoeg aan de bal, maar dat ging na rust gelukkig beter."

Van Bronckhorst wierp donderdag Justin Bijlow op tot eerste keeper van Feyenoord. Vanavond was hij meteen belangrijk voor zijn ploeg. "Het was zijn eerste officiële wedstrijd als eerste keeper en daarin heeft hij het uitstekend gedaan. Voor hem is het ook mooi dat hij die strafschoppen stopt."

Ook Calvin Verdonk krijgt lof van Van Bronckhorst. De verdediger speelde een prima duel als linksachter. "Ik heb Calvin het vertrouwen gegeven, omdat hij het goed heeft gedaan in de oefenwedstrijden en op trainingen. Hij heeft zich vandaag laten zien met goede intercepties en zelfs met een gevaarlijk schot. Al met al zijn we tevreden, maar reden voor een groot feest is het nog niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen