Sol verkoopt Braziliaanse topclub Santos een 'nee'

20 augustus 2018, 14:53

Fran Sol gaat zijn carrière niet in de Braziliaanse competitie vervolgen. De Spaanse spits kon een lucratief contract tekenen bij Santos, maar heeft de aanbieding naast zich neergelegd. Vooralsnog blijft Sol speler van Willem II, waar hij nog een contract tot het einde van het seizoen heeft.

De Tilburgers waren slechts via een tussenpersoon op de hoogte gebracht van de interesse van Santos, meldt het Brabants Dagblad. Willem II hoeft echter niet met de Brazilianen te onderhandelen, daar Sol de beslissing heeft genomen om niet naar Zuid-Amerika te vertrekken. "Ik speel niet alleen voor het geld en heb ook andere doelen in het voetbal", motiveert de Spanjaard zijn beslissing. Santos is de oude club van onder anderen Pelé en Neymar.

Sol maakte twee jaar geleden de overstap van Villarreal naar Willem II en maakte in twee seizoenen tijd een goede indruk in de Eredivisie. Verwacht werd dat de Spanjaard deze zomer een stap omhoog zou maken, maar Sol is nog altijd speler van Willem II. De Tilburgse club heeft de optie om het contract met nog een jaar te verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen