Van Wijk al na drie competitieduels ontslagen bij Mechelen

20 augustus 2018, 20:36

Het eerste trainersontslag in België is een feit. Nederlander Dennis van Wijk heeft het veld moeten ruimen bij KV Mechelen, zo is maandag duidelijk geworden. De coach kende met zijn ploeg een teleurstellende seizoensstart.

De 55-jarige Van Wijk degradeerde afgelopen seizoen met zijn ploeg uit het hoogste niveau en moest met Mechelen dit voetbaljaar promotie zien af te dwingen. In de eerste twee competitieduels werd er een punt gehaald, waarna de derde wedstrijd afgelopen weekend in een thuisnederlaag eindigde. Reden voor Mechelen om Van Wijk de laan uit te sturen.

'Na een gesprek over de tegenvallende resultaten hebben we in onderling overleg beslist om de samenwerking nu te stoppen', klinkt het op de website van KV Mechelen. 'De coach gaf aan dat het gewoonweg niet loopt zoals het zou moeten. We willen verder in een positieve sfeer met een team – van hoofdcoach, assistenten, spelers, kinesisten tot materiaalmannen – dat volop voor goede prestaties gaat. Daarom zullen we snel een nieuwe hoofdcoach aanstellen die past bij het DNA van de club.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen