'ADO Den Haag slaat toe en huurt Troupée van FC Utrecht'

27 augustus 2018, 08:00

ADO Den Haag huurt Giovanni Troupée voor één seizoen van FC Utrecht. Met de komst van de twintigjarige verdediger, die door alle nieuwe concurrenten achterin amper meer aan de bak komt in de Domstad, is er eindelijk echt een opvolger gekomen voor de naar Benfica vertrokkenTyronne Ebuehi. Binnen 24 uur moet de deal officieel worden beklonken.

Dat weet De Telegraaf althans. Eerder kwam ook Dion Malone naar de Hofstad, maar hij kan eventueel ook op het middenveld spelen. Met Troupée krijgt Alfons Groenendijk de beschikking over een echte rechtsback, die meer dan zestig Eredivisie-duels achter zijn naam heeft staan.

Toch is het gek dat Troupée bij ADO Den Haag terecht is gekomen. Twee seizoenen geleden werd hij op achttienjarige leeftijd nog gekozen tot 'Speler van het Jaar' in Utrecht en was hij al helemaal doorgebroken. Het laatste seizoen speelde hij echter steeds minder, iets waarover hij eerder al openlijk aangaf te balen. "Het is frustrerend om op de bank te zitten. Dit is niet wat ik had gehoopt. In het voetbal gebeuren zaken waar je geen invloed op hebt. Soms raak je geblesseerd en als het team goed draait, heb je pech."

Naast Troupée is ADO Den Haag volgens hetzelfde dagblad ook druk bezig met de Tsjech Tomas Necid. Het is onduidelijk of de spits van Bursaspor ook op korte termijn gepresenteerd kan worden als de opvolger van Bjørn Johnsen, die recentelijk naar AZ overstapte.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen