Sané vertrekt bij Duitse ploeg vanwege privéredenen

7 september 2018, 16:44   Bijgewerkt: 7 september 2018, 17:21

Opvallend: Leroy Sané is vertrokken bij de nationale ploeg van Duitsland. De aanvaller heeft de selectie van Joachim Löw verlaten om 'persoonlijke redenen'. Hij is zodoende niet beschikbaar voor de bondscoach voor het oefenduel met Peru van aanstaande zondag.

Dat meldt de Duitse voetbalbond via de officiële kanalen. De voetballer van Manchester City was tijdens het treffen met Frankrijk in de Nations League nog invaller, maar ontbrak afgelopen zomer op het voor de Duitsers zeer teleurstellende wereldkampioenschap in Rusland. Onduidelijk is of de 'privéredenen' op persoonlijk, of sportief vlak liggen bij Sané, die afgelopen zomer [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/333763/low-sane-bij-nationale-ploeg-nog-geen-gearriveerde-speler/,_blank,niet te spreken was] over het feit dat hij niet mee mocht. Volgens enkele Duitse media zou zijn vrouw op het punt van bevallen zijn.

Ook kreeg hij recentelijk kritiek van ploeggenoot Toni Kroos. "Leroy heeft alles in zich om tot de top te behoren, maar je moet hem wel vaak vertellen dat hij zich moet verbeteren", aldus de middenvelder van Real Madrid. Tegen Frankrijk (0-0) kon hij als invaller overigens geen verschil maken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen