Voormalig Utrecht-speler Oar laat contract ontbinden bij APOEL

7 september 2018, 18:41

Voormalig FC Utrecht-speler Tommy Oar heeft zijn contract APOEL Nicosia per direct beëindigd. De middenvelder heeft daarvoor de hulp ingeroepen van de Australische voetbalbond, maar met diens hulp heeft hij de club op Cyprus wél kunnen verlaten. Het is een kwestie van tijd en hij wordt ploeggenoot van Usain Bolt en Tom Hiariej bij Central Coast Mariners.

Met die club wordt hij namelijk al geruime tijd in verband gebracht, maar hij mocht niet weg bij APOEL. "Ik wil iedereen van APOEL bedanken en wens ze veel succes voor de toekomst", aldus Oar op de website van de Australische bond voor voetballers (PFA), die hem hielp bij de procedure om transfer te geraken. "De steun van de PFA was van onschatbare waarde de laatste tijd."

Wat precies de reden was dat Oar zijn contract beëindigde, maakte de PFA niet bekend. Wel laat het weten dat het gaat om redenen ging, die 'in overeenstemming zijn' met de FIFA-regels. De komst van Oar is overigens niet per se goed nieuws voor Bolt, die nog een soort proefperiode loopt bij de Australische club. Hij zou zich, net als Oar, namelijk oriënteren op de linkervleugel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen