Gisteren gemist: Cocu verliest, Nelom naar Schotland en 'Kowet'

21 september 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 20 september.

Miquel Nelom tekent voor één jaar bij het Schotse Hibernian

Miquel Nelom heeft na zijn vertrek uit Nederland een nieuwe club gevonden. De verdediger heeft zich voor één seizoen verbonden aan het Schotse Hibernian, de nummer vijf van het hoogste niveau in Schotland. "Ik ben heel blij met deze kans en kijk uit om hier te beginnen", laat hij weten op de clubsite.

Zorgen Cocu na keiharde nederlaag tegen Zagreb, F91 Dudelange maakt het winnend AC Milan lastig

Phillip Cocu heeft met Fenerbahçe in zijn eerste poulewedstrijd in de Europa League meteen een flinke misstap begaan. Op bezoek bij Dinamo Zagreb verloren de Turken kansloos met 4-1. Daardoor neemt de druk op de Nederlandse oefenmeester, die sowieso al onder vuur lag, alleen maar toe. Verder heeft AC Milan zijn eerste groepswedstrijd in de Europa League afgesloten met een overwinning. Maar op bezoek bij het Luxemburgse Dudelange [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338794/groep-f-f91-dudelange-maakt-het-winnend-ac-milan-knap-lastig/,_blank,won het slechts met 0-1].

Babel en Lens trefzeker tegen Sarpsborg, Willems pakt weer rood bij Eintracht

Jetro Willems heeft een slechte beurt gemaakt bij Eintracht Frankfurt. De linksachter pakte op bezoek bij Olympique Marseille een rode kaart na een uur spelen, maar zijn ploeg bleef op de been. Zonder hem sloegen de Duitsers in de laatste minuut toe en gingen verrasend met de zege aan de haal. Verder heeft Ryan Babel heeft zich opnieuw [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338783/groep-i-babel-en-lens-trefzeker-tegen-sarpsborg-zege-rc-genk/,_blank,laten zien] bij Besiktas. De Nederlander kwam halverwege binnen de lijnen en gaf zijn ploeg het goede voorbeeld door snel het openingsdoelpunt te maken. Vervolgens volgden verdediger Enzo Roco en landgenoot Jeremain Lens zijn voorbeeld en bezorgden zij Sarpsborg 08 FF een slecht debuut. Ook Chelsea [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338785/groep-l-chelsea-laat-monsterscore-na-bate-wint-wel-in-de-el/,_blank,won] van PAOK. 

Juventus moet Khedira weken missen met dijbeenblessure

Slecht nieuws voor Juventus: middenvelder Sami Khedira ligt voorlopig u[a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338780/juventus-moet-khedira-weken-missen-met-dijbeenblessure/,_blank,it de roulatie]. De Duitse middenvelder viel met een dijbeenblessure uit tegen Valencia (0-2 winst) en moet daarom de komende weken missen bij de Oude Dame. Emre Can was zijn vervanger woensdagavond tegen de Spanjaarden.

Go Ahead Eagles maakt zich geen zorgen over vooronderzoek KNVB

Go Ahead Eagles is niet in paniek over het vooronderzoek dat de aanklager betaald voetbal is gestart naar de invalbeurt van Paco van Moorsel tijdens het uitduel met MVV. De 28-jarige middenvelder werd in de rust van die wedstrijd binnen de lijnen gebracht, maar zijn naam stond niet op het wedstrijdformulier. Hoewel scheidsrechter Christiaan Bax toestemming zou hebben gegeven, stapte MVV naar de voetbalbond vanwege het voorval.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen