Viergever vindt het bij PSV rustiger dan bij Ajax

21 september 2018, 08:00

Nick Viergever stapte deze zomer over van Ajax naar concurrent PSV. De verdediger heeft het in Eindhoven goed naar zijn zin en ziet enkele verschillen tussen zijn oude en nieuwe werkgever. "Spelers, staf, directie; iedereen denkt in hetzelfde belang, bij Ajax voelde je dat dit soms anders was", vertelt hij. Ook geniet hij van de Brabantse gemoedelijkheid.

Dat legt hij uit tegenover het Algemeen Dagblad. Bij PSV is het een stuk rustiger dan in Amsterdam, bijvoorbeeld op de achtergrond en in de media. "Bij Ajax is er veel meer gedoe en meninkjes in de pers. En dat werkt dan door naar boven in de club en naar de stemming bij supporters", weet Viergever, die zich bij PSV onder trainer Mark van Bommel verzekerde van een basisplaats.

Als er niks geks gebeurt, staat hij zondagmiddag ook gewoon in de basiself tegen Ajax. "We gaan zien hoe het allemaal uitpakt. Deze week met Barcelona en Ajax gaat duidelijk maken waar we staan", weet hij. "Ik heb er zin in. Wij zijn niet van de kaart omdat het 4-0 werd tegen Barcelona. Er zijn genoeg goede punten uit die wedstrijd om mee te nemen. En dat gebeurt ook. We deden het met ons eigen spel goed tegen misschien wel de beste ploeg ter wereld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen