Van den Brom genoot van Ajax tegen Bayern München

4 oktober 2018, 13:43

John van den Brom heeft dinsdag met bewondering naar Ajax gekeken. De Ajacieden speelden een sterke wedstrijd in de Champions League en pakten een punt tegen Bayern München (1-1). Het AZ van Van den Brom neemt het komende zondag in de Johan Cruijff ArenA op tegen Ajax.

"Ik heb als voetballiefhebber genoten van Ajax tegen Bayern München. Dat zag er heel mooi en heel goed uit", begint Van den Brom in gesprek met het televisiekanaal van de club. De trainer weet dat het lastig wordt voor AZ om een goed resultaat neer te zetten in Amsterdam. "We zullen in elk geval beter voor de dag moeten komen dan afgelopen zondag tegen PEC om - eventueel - een resultaat in Amsterdam te kunnen halen."

Van den Brom noemt winnen op bezoek bij Ajax 'een mooie uitdaging'. "Ajax-uit, PSV-uit en Feyenoord-uit zijn geen wedstrijden waar je naartoe gaat en denkt 'hier gaan we vanmiddag eens even drie punten ophalen'. Maar wij hebben altijd kans tegen dit soort ploegen", zegt de coach.

Volgens Van den Brom is er de laatste tijd weinig aan het speelsysteem veranderd. De enige verandering is dat spelers - noodgedwongen - op een andere positie zijn neergezet. "We zijn in ontwikkeling om de speelwijze die we hebben te perfectioneren, zowel aan de bal als tijdens het verdediger Dat vraagt heel veel van ons."

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen