Milan simpel langs Chievo, problemen voor De Roon en co

7 oktober 2018, 16:53   Bijgewerkt: 7 oktober 2018, 17:51

AC Milan heeft de weg omhoog ingezet in de Serie A. De ploeg van Gennaro Gattuso had zondagmiddag in eigen huis geen enkele moeite met hekkensluiter Chievo Verona. Verder won SS Lazio in de subtop van Fiorentina en moeten de Nederlanders van Atalanta Bergamo zich serieuze zorgen gaan maken. De nederlaag tegen Sampdoria betekende dat er voor de zevende maal op rij niet werd gewonnen.

AC Milan - Chievo 3-1

Na de ruime overwinning bij Sassuolo vorige week heeft AC Milan in eigen huis tegen hekkensluiter Chievo, dat door puntenaftrek op min één punt staat, simpel gewonnen. Na ruim een half uur stond de ploeg al op een 2-0 voorsprong, dankzij twee treffers van Gonzalo Higuaín, beide op aangeven van Suso. Achterin gaf de nummer laatst veel te veel ruimte weg bij beide treffers: na een uur spelen gaven ze Giacomo Bonaventura wel meer druk, maar de vleugelspeler schoot knap raak in de verre hoek. De bezoekers kregen via het 39-jarige (!) clubicoon Sergio Pellissier nog een eretreffer: hij schoot vanaf twintig meter in de verre hoek raak. In de problemen kwam de thuisploeg, dat door de zege opstoomt naar het linkerrijtje, echter niet meer.

Atalanta - Sampdoria 0-1

De Nederlanders van Atalanta Bergamo blijven in de problemen: het elftal met Marten de Roon en Hans Hateboer in de basis ging zondagmiddag wederom onderuit. Voor het zevende Serie A-duel op rij werd er niet gewonnen en dankzij een doelpunt van Lorenzo Tonelli een kwartier voor tijd, pakte de thuisploeg zelfs geen punt tegen Sampdoria. Hoewel de formatie nog wel nét boven de degradatiestreep blijft, is de matige reeks zorgwekkend. Robin Gosens bleef negentig minuten op de bank.

SS Lazio - Fiorentina 1-0

Fiorentina heeft voorlopig moeten lossen in de kop van de Serie A. De club die zich in het begin van het seizoen bovenaan manifesteerde, verloor zondagmiddag op bezoek bij SS Lazio. Een treffer van Ciro Immobile vlak voor de pauze - hij liep een corner bij de tweede paal binnen - was genoeg voor een overwinning van de Romeinen, die na twee nederlagen op rij eindelijk weer eens goede zaken doen. Kevin Diks bleef negentig minuten op de bank bij de bezoekers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen