Cassano stopt definitief en gaat niet aan de slag in Serie C

13 oktober 2018, 13:16

De voetballoopbaan van Antonio Cassano is ten einde. De 36-jarige aanvaller heeft in een statement kenbaar gemaakt de kicksen aan de wilgen te hangen. En dat terwijl de oud-spits van onder meer AC Milan, Internazionale en Real Madrid sinds deze week nog meetrainde met Serie C-club Virtus Entella.

In zijn verklaring bedankt Cassano de spelers van Virtus Entella en legt hij uit waarom het beter leek om te stoppen. "De laatste dagen op de training heb ik mij gerealiseerd dat ik niet langer de mentaliteit heb om consistent te trainen. Om te voetballen, moet je passie en talent hebben, maar vooral toewijding. En op het moment heb ik andere prioriteiten."

Cassano, die twee EK's en een wereldkampioenschap meemaakte, voetbalde meer dan twee jaar geleden zijn laatste profwedstrijd. In mei 2016 kwam hij in actie voor zijn toenmalige club Sampdoria. Vervolgens ontbond hij daar zijn contract, deed hij dat later bij Hellas ook en heeft de spits nu dus daadwerkelijk besloten te stoppen.

Het grootste dankwoord in de verklaring van Cassanno gaat uit naar de supporters die hem toegejuicht hebben. "Bovenal wil ik de fans bedanken, de mensen die altijd aan mijn kant hebben gestaan. Zonden hen zou het voetbal niet bestaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen