Hamburger SV baart opzien en stuurt trainer Titz de laan uit

23 oktober 2018, 14:19

Hamburger SV heeft dinsdag afscheid genomen van trainer Christian Titz en dat mag gerust een verrassing worden genoemd. De oefenmeester bezette met de gedegradeerde club de vijfde plaats in de 2. Bundesliga, maar krijgt dus niet meer het vertrouwen van de clubleiding.

De 47-jarige trainer nam in maart het stokje over van Bernd Hollerbach en slaagde er niet in om HSV te behouden voor de Bundesliga. Voor het eerst in de historie degradeerde de club naar het tweede niveau en daar gaat het vooralsnog redelijk moeizaam. Na tien speelronden staat HSV vijfde met achttien punten. Koploper 1. FC Köln heeft slechts twee punten meer. Afgelopen weekend werd er in eigen huis gelijkgespeeld tegen VfL Bochum en dat was voor de clubleiding de welbekende druppel.

HSV maakt dinsdag kenbaar dat de coach de laan uit is gestuurd. Zijn opvolger is ook al bekend en luistert naar de naam Hannes Wolf. De 37-jarige trainer zat zonder club na zijn congé bij VfB Stuttgart en krijgt nu de taak om HSV terug naar de Bundesliga te loodsen.

Ontvang nu 50 euro welkomstbonus en zet in op winst van Ajax tegen Benfica!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen