Van den Brom: "Krijg veel over me heen, het richt zich meer op mij"

30 oktober 2018, 16:18

John van den Brom gaat in het bekerduel van AZ met VVV-Venlo op dezelfde wijze verder. Na drie competitienederlagen op rij zitten de Alkmaarders in een behoorlijke dip. Daarom komt Van den Brom steeds meer onder druk te staan. "Ik krijg veel over me heen. Andere mensen in de staf minder, het richt zich meer op mij", weet hij.

"Dat is niet erg, want daar ben ik ook trainer voor. We moeten het met elkaar oplossen. We moeten niet naar elkaar wijzen. Hoofd omhoog en op naar de volgende. Dat is de enige remedie om uit dit soort mindere fases te komen", zegt Van den Brom tegen het clubkanaal van AZ.

AZ verloor van Ajax (4-0), FC Utrecht (2-1) en sc Heerenveen (2-3). Voor Van den Brom zijn die resultaten geen aanleiding om drastisch in te grijpen, ook niet komende woensdag tegen VVV-Venlo. "Het slechtste dat ik nu kan doen is bij wijze van spreken alles in de emmer gooien en er lootjes uithalen. Dan denken de spelers ook: die trainer weet het echt niet meer, wat gaat hij nu doen? Ik ga gewoon door op dezelfde manier, zoals wij goed kunnen spelen. Dat laat deze groep elke dag op training zien en dat moet nu bevestigd worden in een wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen