Spoorboekje: laatste wedstrijden in tweede ronde KNVB Beker

1 november 2018, 07:00   Bijgewerkt: 31 oktober 2018, 23:51

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 1 november.

Wedstrijden

Anderlecht - Sporting Lokeren (14.30 uur)

Nog zonder Trond Sollied staat Sporting Lokeren voor de eerste wedstrijd zonder trainer Peter Maes, die werd ontslagen naar de volgens hen tegenvallende resultaten. Zorgt het voor een schokeffect of wordt er ook verloren van Anderlecht, de ploeg die eveneens een teleurstellend seizoen doormaakt? 

Manchester City - Fulham (20.45 uur)

Drie dagen na de knappe overwinning op Tottenham komt Manchester City alweer in actie, ditmaal in de League Cup. Sowieso zijn het drukke dagen voor de mannen van Pep Guardiola, die zondag en woensdag ook weer in actie komen. Alle hens aan dek, al mag het tegen de nummer achttien van de Premier League natuurlijk niet misgaan.

Feyenoord - ADO Den Haag (20.45 uur)

Voor het derde seizoen op rij staat het duel in de beker op het programma. Kan ADO Den Haag ditmaal wel voor een verrassing zorgen of trekken de Rotterdammers opnieuw aan het langste eind? Als zij grip krijgen op Nasser El Khayati dan is die kans in elk geval een stuk groter. De mannen van Giovanni van Bronckhorst zijn na de teleurstelling tegen Ajax ongetwijfeld maximaal gebrand. 

Voetbal op tv

18.30 uur: NEC - Fortuna Sittard, FOX Sports 2, live verslag van het KNVB Beker-duel

20.45 uur: Feyenoord - ADO Den Haag, FOX Sports 1, live verslag van het KNVB Beker-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen