Wolves maanden na transfer Rui Patricio alsnog over de brug

1 november 2018, 08:14

Rui Patricio stapte afgelopen zomer over van Sporting Portugal naar Wolverhampton Wandererers, maar de Engelse club betaalde geen cent voor de keeper. Hij vond namelijk dat hij transfervrij was, na een aanval van hooligans van de eigen club. Inmiddels hebben zijn oude en nieuwe werkgever geschikt in de zaak en heeft de Wolves achttien miljoen euro overgemaakt naar Lissabon.

Dat meldt de club op de officiële kanalen. Dat is minder dan de geëiste 58,7 miljoen euro, die de Portugese topclub eerder claimde. Op basis van het nog vier jaar durende contract vond Sporting Portugal dat het daar recht op had. Met de overeenkosmt van achttien miljoen euro is het boek echter definitief gesloten en kan de Portugees zich volledig richting op de Wolves.

Bij de gepromoveerde club stond hij overigens al 'gewoon' in het doel en niet zonder succes: momenteel staat hij op de tiende plaats in de Premier League met Wolverhampton Wanderers. In de eerste tien duels hield hij viermaal de nul en kreeg hij slechts negen tegentreffers. Slechts vier clubs deden dat beter. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen