Willem II-debutant Van den Bogert tevreden na eerste minuten

1 november 2018, 11:30

Willem II'er Victor van den Bogert maakte woensdagavond zijn officiële debuut namens de Tilburgers. Een kwartier voor tijd kwam hij in de ploeg voor Pol Llonch. Een bijzonder moment voor de man die al sinds zijn elfde actief is in Tilburg. "Een mooi moment. Ik heb er hard voor gewerkt en ik ben blij dat de trainer mij deze kans gegeven heeft."

Op de clubsite van Willem II ging hij in op zijn eerste minuten in het eerste team. "Je hoopt dat het goed gaat en dat je je visitekaartje kunt afgeven. Zodra je het veld opstapt sluit je je af van de hele wereld en focus je op wat er gebeurt binnen de lijnen. Of het nou Spakenburg of Ajax is, tegen wie je debuteert maakt wat dat betreft niet uit. Al is er natuurlijk wel een verschil in tempo."

Met een voorassist was Van den Bogert direct betrokken bij het vijfde doelpunt van de Tilburgers. Dus kon hij na het duel tevreden met zijn eigen optreden. "Ik ben enorm blij en over het algemeen ook tevreden. Mijn tempo mag alleen soms ietsje hoger, ook in mijn loopwerk. Ik kom soms nonchalant over, terwijl ik dat helemaal niet ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen