Van Bronckhorst: "Publiek de grote verliezer van vandaag"

4 november 2018, 18:10

Door een probleem met de lichtmasten werd de wedstrijd tussen Feyenoord en VVV-Venlo zondagmiddag gestaakt. Giovanni van Bronckhorst baalt enorm dat de wedstrijd geen doorgang kon vinden. De trainer van de Rotterdammers heeft met name te doen met alle supporters die voor niets naar De Kuip zijn afgereisd.

"De zorgen zijn nu dat we niet weten waar het fout zat. Als je dat weet, dan kun je een uurtje wachten. De grote verliezer van vandaag is het publiek. Zij zijn in grote getale hier gekomen en wisten in een donker stadion niet wat er gebeurde", aldus Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. Rond kwart over vijf kreeg de trainer van Nijhuis te horen dat de wedstrijd definitief zou worden gestaakt.

Vlak na de aftrap vielen de lichtmasten uit. "Er was even de vraag of we door moesten spelen zonder licht. Daarover hebben we met Maurice (Steijn, red.) en de scheidsrechter gesproken. Het was natuurlijk wel al wat schemerig. Het zou ook heel snel zijn gegaan, dus dat was geen optie. Daarna hebben we afgewacht wat er zou gebeuren, of het probleem zou worden verholpen. Dat is niet het geval, dan moet de wedstrijd worden afgelast."

Onduidelijk is wanneer de wedstrijd wordt overgespeeld. "Daar heb ik geen zicht op, dat is aan de KNVB", zegt Van Bronckhorst, die niet denkt dat het duel naar maandag wordt verplaatst. "Ik denk niet dat het zo snel gaat. Er zijn meerdere partijen bij betrokken. We wachten het af. Ik heb nog niet gehoord wanneer de wedstrijd wordt overgespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen