Wiegman twijfelt nog tussen Miedema en Beerensteyn

8 november 2018, 08:40   Bijgewerkt: 8 november 2018, 09:25

Wie staat in de cruciale play-offwedstrijden tegen Zwitserland in de spits bij de Oranje Leeuwinnen? Bondscoach Sarina Wiegman is er nog niet uit. Vivianne Miedema is normaal gesproken de eerste spits, maar Lineth Beerensteyn stond in de play-offduels met Denemarken in de punt van de aanval.

Beerensteyn scoorde drie keer tegen Denemarken en is daardoor lastig te passeren voor Wiegman. "Het is aan de ene kant mooi dat we in zo'n luxepositie zitten. Aan de andere kant geeft het ook veel stof tot nadenken. We hebben de knoop nog niet doorgehakt", zegt ze tegen De Telegraaf.

"In deze dagen voor de wedstrijd kijk je hoe fit en fris de spelers zijn. En we nemen uiteraard de afgelopen periode mee, met onder meer hun prestaties bij de club en in het shirt van Oranje", gaat Wiegman verder. "Zodra dat hele pakketje met informatie binnen is, maak je de keuze. En dat is zeker een lastige, want ze zijn allebei in vorm."

Miedema heeft de laatste weken bij haar club Arsenal laten zien in bloedvorm te verkeren. De 22-jarige spits scoort het ene na het andere doelpunt en zou zichzelf hebben opgesteld als zij de bondscoach zou zijn geweest. "Iedereen weet dat ik in vorm ben, bijna elke bal vliegt erin", zei ze tegen het ANP.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen