AZ mist spits Johnsen tegen 'verdedigend' VVV-Venlo

23 november 2018, 14:45

Dat AZ na 12 speelronden een plek onder VVV-Venlo staat, mag uiteraard een verrassing heten. De Alkmaarders werden vorig seizoen nog knap derde maar bezetten nu de zesde plaats. Als het team van John van den Brom zondag wint bij VVV, gaat het de Limburgers voorbij.

Dat is uiteraard het doel van Van den Brom als zijn team zondag tegen VVV speelt. De coach is positief over de tegenstander. "Met hun verdedigende manier van spelen, halen ze goede resultaten", aldus de coach. "Het is hun goed recht dat ze voor zo'n tactiek kiezen. Het is aan ons om daar doorheen te spelen. Kansen gaan we altijd krijgen, maar het is de kunst om tegen VVV zo min mogelijk weg te geven uit counters. Want daar ligt hun gevaar. We moeten dus goed op onze restverdediging letten."

Overigens is Björn Johnsen zondag niet inzetbaar bij AZ. Hij kampt met blessureleed. "Hij is tijdens de eerste van de twee interlands geblesseerd uitgevallen. Die wedstrijd scoorde hij overigens ook. Hoe ernstig zijn blessure is, kan ik nog niet zeggen. Maar zondag in Venlo Björn er sowieso niet bij", zegt hij over de Noor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen