Van Bommel vindt dat PSV meer verdiende tegen Barça

29 november 2018, 00:00   Bijgewerkt: 29 november 2018, 07:23

Mark van Bommel zag dat zijn PSV uitstekend voor de dag kwam tegen FC Barcelona, maar uiteindelijk met lege handen stond. Door het verlies (1-2) zijn de Eindhovenaren uitgeschakeld, maar toch is Van Bommel trots: "Als je zo veel kansen krijgt tegen Barcelona, dan verdien je meer."

De oefenmeester omschreef zijn gemoedstoestand bij Veronica als 'zwaar teleurgesteld' en legt uit waarom. "Het feit dat er werd geklapt na afloop, zei eigenlijk genoeg. Als je zoveel kansen krijgt tegen Barcelona, dan verdien je meer."

Voor de derde keer werd er met 2-1 verloren in de Champions League. Eerder gebeurde dat in eigen huis tegen Inter Milaan en op bezoek bij Tottenham Hotspur. Van Bommel vindt dat zijn ploeg grote stappen heeft gezet. "Je kan je gewoon meten met deze ploegen. Dat is de bevestiging dat we goed bezig zijn, maar het is jammer dat we maar één punt hebben en dan uitgeschakeld zijn."

In de slotfase werd het dankzij een goal van Luuk de Jong nog even spannend. Van Bommel is vol lof over de Champions League-topscorer van de Eindhovenaren, die alweer zijn derde maakte in het miljardenbal. "Luuk is een spits, maar hij kan meerdere dingen. Daar ben ik harstikke blij mee. Een hogere, betere club kan hij zeker aan, maar ik heb hem liever hier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen