Henk de Jong wil ander spel zien: "Moet oorlog gemaakt worden"

29 november 2018, 16:19

Enkele weken geleden besloot Henk de Jong om met vijf verdedigers te gaan spelen, maar echt succesvol is dat niet verlopen. De laatste drie duels eindigden namelijk in kansloze verliespartijen voor De Graafschap. Daardoor overweegt hij om nu weer een ander plan uit de kast te halen.

Tegenover Omroep Gelderland geeft De Jong toe dat het de laatste weken moeizaam gaat. "We hebben wel een paar puntjes nodig de komende weken. Ik heb alleen geen zin om in de war te raken. Mooi rustig blijven. Pas vijf wedstrijden voor het einde gaat alles duidelijk worden. Nu nog niet hoor", zegt de oefenmeester van de nummer zeventien van de Eredivisie.

De Graafschap verloor afgelopen zondag met 5-0 van FC Utrecht en dat heeft De Jong aan het denken gezet. Zaterdag tegen PEC Zwolle gaat de ploeg het mogelijk op een andere manier proberen. "We moeten wel druk op de tegenstander hebben", vindt De Jong. "Anders kom je tot niets. De mensen willen we hier thuis zo graag iets bieden. Er moet oorlog gemaakt worden. Dat lieve moet eraf. Ik zie heerlijke strijd op de training. Gisteren was het ook een hele goede training. We willen tot iets komen wat bij De Graafschap past."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen