Real Madrid haalt ook uit in de return van de Copa del Rey

6 december 2018, 18:09

Kinderlijk eenvoudig heeft Real Madrid de achtste finale van de Copa del Rey bereikt. De Koninklijke rekende donderdagmiddag af met derde divisionist Melilla, een club uit de Spaanse enclave in Marokko: 6-1. Real won het heenduel bij Melilla al met 0-4.

Real en Melilla speelden op het ongebruikelijke tijdstip, vanwege de Spaanse Dag van de Grondwet. Op die vrije dag schotelde Real het thuispubliek een doelpuntrijk duel voor. De gastheren hadden een half uurtje nodig om op gang te komen, maar vanaf dat moment ging het hard.

Na een paar honderd procent kansen maakte Marco Asensio (op archiefbeeld) de langverwachte openingstreffer. Ongehinderd legde hij de bal in de linkerhoek. Zijn tweede treffer dankte Asensio aan Vinicius, die de zestien binnen dribbelde en zijn teamgenoot een niet te missen kans schonk: 2-0. Zelf stond Asensio aan basis van de 3-0. De Spanjaard legde de bal knap achter de defensie van Melilla neer en daar stond Javi Sanchez om de mogelijkheid te verzilveren.

Melilla kon daar weinig tegenover stellen, al viel het te prijzen dat het mini-clubje zijn eigen spel probeerde te spelen. Het kon niet voorkomen dat Real nog verder uitliep. Isco verzorgde het mooiste doelpunt van de middag. De spelmaker krulde de bal fraai in de kruising. Daarna bekroonde Vinicius zijn eerste basisplaats in Santiago Bernabeu met een treffer.

Toch kreeg Melilla nog een verdiende eretreffer. Yacine Qasmi klopt Kaylor Navas vanaf de penaltystip. Het slotakkoord was voor Isco, die de uitslag over twee wedstrijden op 10-1 bepaalde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen