De Jong gaat tegen ADO weinig aan zijn opstelling sleutelen

7 december 2018, 15:15

Henk de Jong is niet voornemens tegen ADO Den Haag veel aan zijn opstelling te sleutelen. Het feit dat De Graafschap al vier wedstrijden op rij heeft verloren is geen reden voor de trainer om radicale veranderingen door te voeren. De Jong ziet kansen voor zijn ploeg in Den Haag.

"Met de snelheid die we in de ploeg hebben, gaan we onze momenten krijgen", voorspelt De Jong via de officiële clubkanalen van de Superboeren. De coach zegt grotendeels vast te houden aan de ploeg die hij tegen PEC Zwolle (0-2) het veld instuurde. "We houden het zoveel mogelijk intact, een aantal posities gaan we nog bekijken."

De Graafschap heeft volgens De Jong een goede trainingsweek achter de rug heeft. "Het is misschien wat apart om te zeggen, maar onze trainingsweken zijn top. Ook hoe de jongens meedenken en omgaan met teleurstellingen. Er gebeurt veel en dat voelen de jongens en wij als staf ook. Maar ze pakken het goed op en dat geeft nieuwe kansen voor het duel met ADO."

Fabian Serrarens is er vanwege een scheenbeenblessure niet bij in Den Haag, meldt De Gelderlander. Lars Nieuwpoort pakte tegen Zwolle een rode kaart en ontbreekt wegens een schorsing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen