Assist van Kluivert levert AS Roma slechts teleurstellend punt op

8 december 2018, 23:24

AS Roma heeft verzuimd het optreden van Justin Kluivert (op archiefbeeld) in de basis te belonen met een zege. De Romeinen verspeelden in de slotfase een 2-0 voorsprong tegen negen man van Cagliari: 2-2. Kluivert toonde zijn waarde als aangever van de 0-1, die Bryan Cristante voor zijn rekening nam.

Roma had een klein kwartier nodig om op voorsprong tegen de Italiaanse middenmoter. Kluivert legde de bal bekeken neer voor Cristante, die rand zestien raak schoot. Niet veel later kreeg Kluivert bijna nog een assist achter zijn naam. Maar een volley Cengiz Under ging rakelings naast. Vlak voor rust was het alsnog raak voor Aleksandar Kolarov.

De voorsprong was verdiend, omdat Roma domineerde. De zege leek ook geen moment in gevaar te komen, ook niet na de wissel van Kluivert. De oud-Ajacied ging een kwartier voor tijd naar de kant bij een 0-2 voorsprong. Vanaf de kant zag Kluivert dat zijn collega's alles uit handen gaven. Cagliari maakte de aansluitingstreffer, kwam zelfs met negen man te staan en kreeg diep in blessuretijd de gelijkmaker alsnog voor elkaar.

Roma dreigt daardoor de top-vijf uit het oog te verliezen en moet zelfs vrezen dat het verder in het linkerrijtje zakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen