De Jong: "Blij zijn dat we tegen een club als Ajax mogen spelen"

14 december 2018, 15:58

Dat het een zware uitwedstrijd wordt beseft Henk de Jong maar al te goed, maar desondanks kijkt de trainer van De Graafschap reikhalzend uit naar het duel met Ajax. De promovendus gaat zondag op bezoek bij de Amsterdammers, die midweeks tegen Bayern München wéér indruk maakten in de Champions league. "We moeten blij zijn dat we tegen een club als Ajax mogen spelen", aldus Henk de Jong tegen De Gelderlander.

"Ik geniet ervan hoe zij in Europa presteren en vindt het mooi dat een voetballer als Hakim Ziyech nog op de Nederlandse velden rondloopt. De kans op een resultaat is heel klein, maar wij moeten onze huid zo duur mogelijk verkopen", vertelt de trainer van de Superboeren, die in de omschakeling mogelijkheden voor zijn ploeg. "Die moeten we grijpen."

De Graafschap heeft al vijf wedstrijden op rij niet meer gewonnen. Na vier nederlagen pakte de club uit Doetinchem de afgelopen speelronde tegen ADO Den Haag wel weer een puntje (0-0. "Wij hadden van ADO moeten winnen. Het is zonde dat we onze kansen niet hebben afgemaakt, maar ik ben tevreden over hoe het verdedigend stond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen