FC Groningen wil Bel Hassani uit zijn lijden verlossen

17 december 2018, 08:33   Bijgewerkt: 17 december 2018, 09:07

FC Groningen hoopt zich in de winterstop te versterken met Iliass Bel Hassani. Dat heeft technisch manager Ron Jans bevestigd aan het Dagblad van het Noorden. De Groningers hebben inmiddels diverse gesprekken gevoerd met de 26-jarige middenvelder van AZ, die ook als aanvaller uit de voeten kan.

Bel Hassani zit op een dood spoor in Alkmaar. De middenvelder kwam medio 2016 over van Heracles Almelo, maar wist bij AZ nimmer indruk te maken. Groningen wil Bel Hassani het liefst een half seizoen huren en dan eventueel een optie tot koop lichten. "Dat is nog onderwerp van gesprek tussen beide clubs, daar zijn we nog niet uit", aldus Jans.

In zijn eerste seizoen in dienst van AZ kwam Bel Hassani nog tot 25 optredens in de Eredivisie. Vorig seizoen maakte trainer John van den Brom bijna geen gebruik meer van de oud-Heraclied en in de huidige jaargang kwam de middenvelder op twee invalbeurten in de Europa League-kwalificatie na helemaal niet meer aan de bak. De voorbije maanden was er voor Bel Hassani zelfs geen plek meer in de A-selectie van de AZ.

Antuna

Voor Uriel Antuna zit het Groningen-avontuur erop. De van Manchester City gehuurde Mexicaan heeft geen perspectief meer bij de noorderlingen. Zijn huurperiode loopt eigenlijk nog een half jaar door. "Uiteindelijk hebben we hem voor een periode van twee jaar gehuurd en moesten we nu de afweging maken of we wel of niet doorgaan. Hij heeft zijn kansen gehad, maar ze nog niet gepakt. We proberen tot een goede oplossing te komen met Manchester City."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen