KNVB ontkent dat Gözübüyük gestraft is voor dubieuze beslissing

22 januari 2019, 15:22

Serdar Gözübüyük krijgt het komend weekend vrijaf, maar dat is geen strafmaatregel. Dat laat een woordvoerder van de KNVB aan het Algemeen Dagblad weten. Gözübüyük ligt onder vuur nadat hij afgelopen zondag in de Johan Cruijff ArenA geen strafschop toekende aan sc Heerenveen na een ogenschijnlijke overtreding van Ajax-doelman Kostas Lamprou op spits Sam Lammers.

Gözübüyük staat morgen weer op het veld als Feyenoord en Fortuna Sittard het tegen elkaar opnemen in de KNVB Beker. "En het is niet gebruikelijk dat een scheidsrechter drie wedstrijden binnen zo'n korte tijd fluit", laat een zegsman van de voetbalbond weten. Jochem Kamphuis en Kevin Blom, die net als Gözübüyük het afgelopen weekend én de komende bekerronde fluiten, hebben ook een vrij weekend.

De KNVB gaf maandag een kijkje achter de schermen bij het penaltymoment in Amsterdam. Na de wedstrijd liet Gözübüyük weten [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/344751/gozubuyuk-blijft-bij-beslissing-te-licht-voor-penalty/,_blank,achter zijn beslissing te staan], terwijl scheidsrechtersbaas [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/344754/scheidsrechtersbaas-van-egmond-vindt-dat-gozubuyuk-fout-zat/,_blank,Dick van Egmond] stelde dat de arbiter wél naar de strafschopstip had moeten wijzen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen